“Nieuwe fase” – zo reageert Michèle de Roos op de speculaties over de liefdescomeback

Nov 22, 2022 | Entertainment

Durven ex-bachelor Niko Griesert en Michèle de Roos het opnieuw te proberen? Het populaire stel kondigde in augustus verrassend hun scheiding aan. Maar oplettende fans speculeren nu over een mogelijke liefdescomeback. De reden: er circuleren nogal wat video’s. Goede kans dat je Michèle en Niko kent, ze hebben samen meer dan een half miljoen volgers.

“Hopelijk zijn ze weer samen”

Een korte terugblik: Na een jaar verkering besloten Niko en Michèle in de zomer hun eigen weg te gaan. De 29-jarige verhuisde uit hun gedeelde flat in Keulen, inclusief haar hond en katten, en zocht een nieuwe woonplek – heel dichtbij. Het Bachelor droompaar werd buren.

Maar een blik op het TikTok-profiel van de ex-bachelor laat zien dat de twee weer – of nog steeds – veel tijd met elkaar doorbrengen. Voor de fans een reden om zich te verheugen, zoals je in de commentaren kunt lezen. Onder een video van Niko en Michèle die comfortabel op de bank liggen, schrijft een gebruiker: “Ik hoop dat ze weer samen zijn.” En daar krijgt ze veel aanmoediging voor: dit commentaar werd immers door meer dan 1000 mensen geliked.

Michèle de Roos: “We zitten in een nieuwe fase van het vinden van onszelf”.

Op sociale media hebben Niko en Michèle nog niet gereageerd op de speculaties van de fans. Terwijl de ex-Bachelor eerder nogal terughoudend was met de uitspraak “We kunnen nog steeds heel goed met elkaar opschieten”, kon Michèle het niet laten om te grijnzen. In een interview onthulde ze schaapachtig: “We zien wel waar het heen gaat.”

Nu, bijna een maand later, is er een update van de 29-jarige. “Er is niets veranderd in mijn relatiestatus. We zitten op de een of andere manier in een nieuwe fase van elkaar vinden. De tijd zal alles verder leren,” verklaart ze.

Misschien komen alle goede dingen inderdaad in vieren voor deze twee? Zoals we weten hebben ze al drie pogingen tot liefde gehad.

Meer in deze categorie

Yiro’s
Copyright © 2024 Yiro